Adidas Superstar "Tie-Dye" Wit Multi
#1

[Image: https://s.yimg.com/ob/image/4ecd25a8-3c3...52cab9.jpg]


Adidas heeft deze week op Instagram aangekondigd dat er inderdaad een samenwerking hugeperfects.com met Wotherspoon plaatsvindt, die naar verwachting een nieuwe iteratie van het Superstar-model zal bevatten nadat een paar paar samples onlangs aan fans waren uitgedeeld tijdens Round Two Hollywood. Met de samenwerking gericht op duurzaamheid, is de shell-toe sneaker gemaakt van materialen die afkomstig zijn van afval, waaronder een binnenzool van kurk, synthetisch leer, gerecyclede papieren veters en meer.


Adidas houdt het simpel met deze nieuwe Adidas Schoenen Roze colorway van de iconische Superstar die een traditioneel kleurenschema aanneemt. Het low-top lifestyle-model van de drie strepen heeft een gladde, witte leren constructie over het hele bovenwerk met contrasterend Lush Red dat de drie strepen-branding, het hiellipje, de tong-branding en de rubberen buitenzool raakt. Metallic Gold foil "Superstar" branding op de zijpanelen, een witte tussenzool en een witte rubberen shell-toe dienen als afwerking.


Het Adidas Superstar "Tie-Dye" Wit Multi bovenwerk van de schoen is volledig van leer, behalve de rubberen neus, die werkt voor golfschoenen. De kleur Cloud White is de achtergrond waarop de Core Black-accenten, waaronder de hiel en drie strepen, zitten. Er zijn ook gouden call-outs, waaronder op de tong van de schoen en in de Superstar-branding op de middenvoet.


Adidas heeft zojuist een gloednieuwe camo-iteratie van de adidas Originals Superstar uitgebracht. Deze versie van de klassieker uit de jaren 70, ook wel de adidas Superstar Sandy Camouflage genoemd, wordt geleverd met een bovenwerk dat een semi-tonaal en discreet camouflagemotief combineert met gouden details op de branding en kanten dubrae. Andere details op de schoen zijn het zwarte leer op de Three Stripes aan de zijkanten en hielen en effen Chalk White op de rubberen zool, leren voering en veters Snelle Bezorging.


https://www.hugeperfects.com/

  Reply
#2

what is this..

  Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)